PRIPRAVA IN DOSTAVA HRANE NA DOM  

Titanik.d-catering

Danica Razboršek s.p.

BRITOF 120, 4000 KRANJ - 

 email: titanik@siol.com

 

 

Tel: 00386 (0)4/ 234 04 40   - tel. številka za naročilo

GSM: 00386   040/ 230 555  - mobi. številka za naročilo

 

Dostava hrane na dom se Vam predstavi.

Smo mladi in uigrani tim, ki skrbi za dobro in hitro dostavo hrane na vaš dom.

Dostava hrane na dom TitaniK .d-catering dostavlja hrano na dom v Kranju in širši okolici že od leta 1998.  Skozi leta smo postali sinonim za kvalitetno dostavo hrane na dom. Poleg  mesta Kranja dostava hrane na dom pokriva vasi okoli Kranja vse od Preddvora, Brnika, Šenčurja pa do Žabnice, Besnice in Naklega. Smo eni od največjih ponudnikov z veliko izkušnjami pri pripravi in dostavi hrane na dom. TitaniK . d-catering izvršuje poslanstvo:  hitra dostava hrane v Kranju.

Ker je pica prevladujoča in najbolj popularna hrana, ki jo dostavljamo, smo ta del dejavnosti preprosto poimenovali PIZZATAXI. Ponujamo zelo širok izbor pic, ki pa si ga lahko dopolnite s svojo kombinacijo sestavin in nato pico poimenjujete s svojim izvirnim imenom. Ko boste to pico poizkusili in Vam bo všeč,  nas obvestite  in bo Vaša pica  z Vašim izborom sestavin dodana na jedilni list ( seveda z imenom, ki ga ji boste dali Vi ).

Dostava hrane na dom Titanik PIZZATAXI  poleg  pic dostavlja tudi preostalo hrano za različne okuse in želje. Mesne jedi predstavljajo predvsem dunajski zrezek, pariški in naravni z različnimi omakami ter prilogami po izbiri. Ocvrti piščanec pripravimo  na posebno okusen način.  Prav tako perutničke ali  piščančje krače. Za vegetarijance pomeni  - dostava na dom – vegetarijanski krožnik.

Ker vsebuje veliko različnih sestavin (dušena zelenjava na maslu, ocvrta cvetača, brokoli, umešana jajca s šampinjoni, krompirjevi kroketi, sir in pomfrit) ga priporočamo za dve  osebi. Za dopoldansko malico so vsak dan na voljo vsaj štiri vrste malice. Za lahki obrok priporočamo odlične solate z različnimi prelivi in toplo lepinjo.  Za  hitro potešitev lakote so zelo popularni hamburger, kebab, titanik pizzakruhki in različni sendviči. Dostava hrane na dom predstavljajo tudi različna kosila, ki jih pripravljamo sproti in upoštevamo Vaše želje .

 

Za družine smo pripravili posebno ugodno ponudbo DRUŽINSKA IZBIRA in XXL VSAKODNEVNA PONUDBA. Prva DRUŽINSKA IZBIRA vsebuje dve kosili po Vaši izbiri, dve pici štirje letni časi in 1l coca cole  za ceno 17  eur, druga XXL VSAKODNEVNA PONUDBA  pa vsebuje dva topla obroka po lastni izbiri, ena velika sestavljena solata titanik, dva pica hlebčka in steklenica vina za samo 14 eur. Praznovanje rojstnega dneva in ostalih zabav lahko popestrite s PIZZA PARTY. Dostava hrane na dom TitaniK PIZZATAXI  dostavi pico velikosti 52 X 56 cm na pekaču in razrezano na 32 kosov. Poleg pride ketchup v dozi in  cockta.

Drugi in vse popularnejši del naše dejavnosti predstavlja catering – celotna pogostitev za različne priložnosti. Pripravljamo različne narezke, mesne, sirove, sadne plošče. Priljubljeni so obloženi kruhki in kanapeji. Pogostitev  lahko zaokrožimo s sladicami različnih vrst in pijačo, ki jo lahko tudi postrežemo. Prostor kjer je pogostitev predhodno pripravimo in okrasimo. Hrano za študente si lahko ogledate na www.soum.si.


Poglej si večjo mapoDELOVNI ČAS:

PON - PET: 8:00 - 22:00

SOBOTA: 11:00 - 22:00

NEDELJE, PRAZNIKI: zaprtoDOBRA KOSILA
ŽE OD 6.50 EUR


 

Vaše Ime:
Elektronski naslov:
Telefon:
Sporočilo:
Prepišite kodo:
Verifikacijska koda